Plugin for Max 2010, 2011, and 2012 released

News pertaining to the site and the forums, as well as guild discussions and events in the world of Uru.

Plugin for Max 2010, 2011, and 2012 released

Postby Branan » Sat Oct 22, 2011 9:06 pm

Shorah,

Now that Cyan has fixed their licensing, I've released a build of the PlasmaMax plugin for 3DS 2010, 2011, and 2012. It's bundled with the "internal" testing client you'll need in order to play with your new ages. Check out all the info at the main announcement thread
Image
Your friendly neighborhood shard admin
User avatar
Branan
Gehn Shard Admin
 
Posts: 694
Joined: Fri Nov 16, 2007 9:45 pm
Location: Portland, OR

Re: Plugin for Max 2011 released

Postby I.Brattin » Tue Oct 25, 2011 3:57 pm

Is everything exported via the new plugin still able to be converted by Drizzle?
MOUL Again Ki #'s
I.Brattin - 777796
Jayden Halliwell (IC Explorer) - 54404
I.Brattin
 
Posts: 471
Joined: Sat Jan 31, 2009 3:06 pm

Re: Plugin for Max 2011 released

Postby Branan » Tue Oct 25, 2011 6:24 pm

I haven't tested it, but there's no reason they shouldn't work.
Image
Your friendly neighborhood shard admin
User avatar
Branan
Gehn Shard Admin
 
Posts: 694
Joined: Fri Nov 16, 2007 9:45 pm
Location: Portland, OR

Re: Plugin for Max 2011 released

Postby wodan944 » Fri Oct 28, 2011 12:45 pm

Should I copy the 2 files in the same Plugin folder as in 3dsMax 7?
Because I get an Error about the Plasmagup and I knew that same error showed up in Max7, should I still copy the DLL's from the Moula folder into the main directory from Max 2011?
Hope you have a answer..

Wodan944
Creativity involves breaking out of established patterns in order to look at things in a different way.

Edward De Bono
User avatar
wodan944
 
Posts: 52
Joined: Wed Jan 07, 2009 12:37 pm

Re: Plugin for Max 2011 released

Postby Branan » Fri Oct 28, 2011 12:47 pm

You'll want the DLLs from my zip, rather than the ones from MOULa (mine are updated versions). Otherwise the installation instructions should be the same.
Image
Your friendly neighborhood shard admin
User avatar
Branan
Gehn Shard Admin
 
Posts: 694
Joined: Fri Nov 16, 2007 9:45 pm
Location: Portland, OR

Re: Plugin for Max 2011 released

Postby wodan944 » Fri Oct 28, 2011 1:48 pm

Well, I did copied your DLL's in the main directory of Max 2011, but I still get this error message when I startup Max:
DLL<C:\ProgramFiles\Autodesk\3ds Max 2011\Plugins\PlasmaMax.gup>failed to initialize
Error Code 193 - %1 is not a Win32 ....

Thats what I get, should I maybe copy more files from your folder into the main folder of Max or just the five DLL's?

Wodan944
Creativity involves breaking out of established patterns in order to look at things in a different way.

Edward De Bono
User avatar
wodan944
 
Posts: 52
Joined: Wed Jan 07, 2009 12:37 pm

Re: Plugin for Max 2011 released

Postby Branan » Fri Oct 28, 2011 1:53 pm

wodan944 wrote:Well, I did copied your DLL's in the main directory of Max 2011, but I still get this error message when I startup Max:
DLL<C:\ProgramFiles\Autodesk\3ds Max 2011\Plugins\PlasmaMax.gup>failed to initialize
Error Code 193 - %1 is not a Win32 ....

Thats what I get, should I maybe copy more files from your folder into the main folder of Max or just the five DLL's?

Wodan944


Are you trying to use a 64-bit version of Max 2011? Only 32-bit versions are supported currently
Image
Your friendly neighborhood shard admin
User avatar
Branan
Gehn Shard Admin
 
Posts: 694
Joined: Fri Nov 16, 2007 9:45 pm
Location: Portland, OR

Re: Plugin for Max 2011 released

Postby wodan944 » Fri Oct 28, 2011 2:01 pm

Nope, I have a 32 bits version of Max
Creativity involves breaking out of established patterns in order to look at things in a different way.

Edward De Bono
User avatar
wodan944
 
Posts: 52
Joined: Wed Jan 07, 2009 12:37 pm

Re: Plugin for Max 2011 released

Postby Branan » Fri Oct 28, 2011 2:09 pm

I just confirmed that copying my bundled DLLs to C:\Program Files (x86)\Autodesk\3ds Max 2011 and the plugins to C:\Program Files (x86)\Autodesk\3ds Max 2011\plugins works with a clean system path.

Maybe you need to install the VS2010 runtime? It's available from http://www.microsoft.com/download/en/de ... px?id=5555
Image
Your friendly neighborhood shard admin
User avatar
Branan
Gehn Shard Admin
 
Posts: 694
Joined: Fri Nov 16, 2007 9:45 pm
Location: Portland, OR

Re: Plugin for Max 2011 released

Postby wodan944 » Fri Oct 28, 2011 2:13 pm

I did and I get the message that I already have the newest version.
Creativity involves breaking out of established patterns in order to look at things in a different way.

Edward De Bono
User avatar
wodan944
 
Posts: 52
Joined: Wed Jan 07, 2009 12:37 pm

Next

Return to Guild News

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron