Bug Report: failure to link to the nexus

Announcements and discussion regarding the Gehn CWE Shard.

Moderator: Gehn Shard

Bug Report: failure to link to the nexus

Postby PodHopper » Mon Aug 27, 2018 4:36 am

linking to the nexus after collecting the first set of green markers fails: the avatar is linked away, the loading screen appears but nothing happens for a few minutes until the following error message appears:
UruGehn Error
LinkToAge failed

Then the program exits. As it is impossible to get to the GZ antechamber without going through the nexus, this is a dead end. Linking to any other Age is unaffected however. Also, before I started collecting the green markers, I had no trouble linking to the nexus.

Other avatars are also unaffected, but I have not collected markers with them.
PodHopper
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 13, 2018 5:19 am
Location: Netherlands

Re: Bug Report: failure to link to the nexus

Postby Acorn » Tue Aug 28, 2018 1:05 am

Hi, PodHopper, I think you have come up against the issue in this thread https://forum.guildofwriters.org/viewtopic.php?f=117&t=6930 We are hoping that Tsar Hoikas will be able to fix it when he has time....
Image
Acorn
 
Posts: 680
Joined: Sun Feb 26, 2012 9:56 am

Re: Bug Report: failure to link to the nexus

Postby PodHopper » Sun Sep 09, 2018 8:24 am

Acorn wrote:Hi, PodHopper, I think you have come up against the issue in this thread https://forum.guildofwriters.org/viewtopic.php?f=117&t=6930 We are hoping that Tsar Hoikas will be able to fix it when he has time....


Although the title of that thread is slightly inaccurate (getting into the game does not seem to be the problem), the problems described in that thread are pretty much what it boils down to. So, I'll just hope someone figures out soon what is causing this 'getting stuck during a link' issue.
PodHopper
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 13, 2018 5:19 am
Location: Netherlands

Re: Bug Report: failure to link to the nexus

Postby Yali » Tue Nov 27, 2018 3:50 pm

Same thing is happening to me. Loading takes forever and then when I get in I get disconnected.
User avatar
Yali
 
Posts: 154
Joined: Tue Oct 02, 2007 7:59 am

Re: Bug Report: failure to link to the nexus

Postby hhhenry » Fri Dec 07, 2018 5:03 pm

I have had no problem with my old, existing explorer.
hhhenry
 
Posts: 87
Joined: Wed Feb 22, 2012 3:01 pm

Re: Bug Report: failure to link to the nexus

Postby Acorn » Sat Dec 08, 2018 10:47 am

aaand another of my avvies has got stuck again, AcornGehn26. She's stuck on both my laptops. I can get to Relto but when trying to visit Ahnonay, I just get the GoW logo cycling again.

Can you please do whatever it was you did last time that unstuck them?
Image
Acorn
 
Posts: 680
Joined: Sun Feb 26, 2012 9:56 am

Re: Bug Report: failure to link to the nexus

Postby Tsar Hoikas » Sat Dec 08, 2018 2:28 pm

The server has been restarted... Let m know if the issue persists :)
Image
User avatar
Tsar Hoikas
Councilor of Technical Direction
 
Posts: 1839
Joined: Fri Nov 16, 2007 9:45 pm
Location: South Georgia

Re: Bug Report: failure to link to the nexus

Postby Acorn » Sun Dec 09, 2018 10:22 am

Many thanks, avvie unstuck and working correctly :D
Image
Acorn
 
Posts: 680
Joined: Sun Feb 26, 2012 9:56 am


Return to Gehn Shard

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron